Bőrgyógyászat

Általános bőrgyógyászat

- Ellie Lindström

ACNE, ROSACEA, EKZEMA

A bőrünkön az évek során egyre több sötét színű anyajegy keletkezik, ill. az alkatilag arra hajlamos bőrűeknél szemölcsök, bőrnövedékek jelennek meg, ami nem esztétikus, vagy zavaró. Ezek ellenőrzése, az orvosilag veszélyes elváltozások kiválasztása fontos, úgyszintén az esztétikailag nemkívánatos növedékek eltávolítása, lehetőség szerint minél kisebb heg hátrahagyásával.

Acne, Rosacea, Melanoma szűrés
Bőrmikroszkópos anyajegy vizsgálat.
Jóindulatú bőrnövedékek eltávolításaVírusos szemölcsök kezelése,

 Atopia és egyéb ekzemák kezelése • Vírusok, gombák, baktériumok okozta betegségek (körömgomba, bőrgomba, szemölcsök, stb.)

Allergológia - GOMBÁK, VÍRUSOK, BAKTÉRIUMOK

A bőrünkön normálisan is előforduló élőlények sokszor okoznak tüneteket, amikor az immunrendszerünk működése megváltozik. Ilyenkor gyakran csak hosszadalmas kezeléssel lehet a tünetektől megszabadulni, minél korábban ismerik fel a bajt, és kezelik, annál gyorsabb a végleges gyógyulás.

Bőrallergia
Ételallergia
Légúti allergia kivizsgálása bőrtesztekkel.

Galéria

- Ellie Lindström

Foglalkozás egészségügy

- Ellie Lindström

szolgáltatások

Foglalkozunk kis-, közép és nagyvállalatok ellátásával.
Az éves díjban benne van az előzetes, a soron kívüli és az időszakos vizsgálatok elvégzése is. Foglalkozás egészségügyi szolgáltatásokat nyújtunk többek között az alábbi cégeknek:

Partnerek

Madách Imre Szakiskola Harasztker Kft.
Pax-szám Kft.
EMT -H Kft.
Rózsahegyi Kft.
Vaskuvik Kft.
TBMI Kft.

A Munkavédelemről szóló törvény alapján minden munkáltató foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást kö­te­les biztosítani valamennyi munkavállalója számára!

Vállaljuk, a hatályos jogszabályoknak megfelelően:

Munkaköri alkalmassági (előzetes-, időszakos-, soron kívüli-, záró-) vizsgálatok elvégzése, egyéb szakorvosi vizsgálatok elvégzése (bőrgyógyászat, audiológiai szűrés).

A munkáltató tájékoztatása – az orvosi titoktartás vonatkozó előírások figyelembe vétele mellett – írás­ban (munkaalkalmassági vélemény), igény esetén szóban és digitális formában is.

A foglalkozási megbetegedések, expozíciós esetek jelentése, ezekről riport készítése, a ki­vizs­gá­lás­ban való részvétel a hatályos jogszabálynak megfelelően.

Részvétel az egyéni védőeszközök kiválasztásában, a védőeszközről történő tanácsadásban.

Részvétel a munkahelyek kémiai biztonságát érintő feladatok teljesítésében.

A munkakörhöz kötött targoncavezetői jogosítványhosszabbításhoz szükséges időszakos al­kal­mas­sá­gi vizsgálatok elvégzése.

Pszichoszociális kockázati tényezők felmérése, további teendőkre vonatkozó javaslat adása.

Bejelentési és adminisztrációs kötelezettségek, egészségügyi dokumentációk készítése a hatóságok fe­lé.

Visszajelzések a klinikáról...